HU EN
2020. március. 02. 15:17
A Messe Düsseldorf GmbH elhalasztja a ProWein 2020-at Ez a döntés nem volt könnyű

A Messe Düsseldorf GmbH elhalasztja a ProWein 2020-at.

A ProWein 2020-t jövő évre - 2021 március 21.-től 23.-ig - elhalasztották.

A 2020-es ProWein a Coronavirus / Covid-19 terjedése elleni védekezés részeként nem kerűl megrendezésre.

Több infó: https://www.prowein.de/ProWein_Coronavirus_Ersatztermin_DE

Eredeti sajtóanyag elérése - ITT


A szervezők a német kormány válságkezelő csoportjának ajánlását követi, miszerint a nagyobb volumenű események kockázatértékelésekor figyelembe veszik a Robert Koch Intézet alapelveit.
 

Ezen ajánlás szerint illetve a jelenleg ismeretes fertőzött személyek számának a közelmúltban tapasztalt jelentős növekedése alapján - beleértve Európát is - Messe Düsseldorf újraértékelte a helyzetet.

Mindehez pedig hozzá járúl még a ProWein számos kiállítójának és látogatójának bizonytalansága, valamint a bonyolult utazási helyzet, különösen a nemzetközi ügyfelek számára.

Werner M. Dornscheidt, a Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója: az alábbiak szerint nyilatkozott.

"Ügyfeleink, partnereink és alkalmazottaink bíznak bennünk. Nem csak a nagy düsseldorfi nemzetközi események szakszerű és sikeres lebonyolításában. Ugyanakkor bízhatnak bennünk is, amikor "a kritikus helyzetekről hozott döntések biztonsága érdekében".

"Ez a döntés nem volt könnyű az összes érintett számára" - mondja Thomas Geisel, Düsseldorf város polgármestere és a Messe Düsseldorf GmbH Felügyelő Bizottságának elnöke. "De a jelenlegi elhalasztás a Messe Düsseldorf és ügyfelei számára az egyre dinamikusabb fejlemények miatt szükséges."

 

A Messe Düsseldorf Csoport *

A Messe Düsseldorf Csoport, 2019-ben mintegy 369 millió euró árbevétellel, megőrizte pozícióját Németország egyik legsikeresebb vásártársaságaként. 29 195 kiállító mutatta be termékeit 1,4 millió kereskedelmi látogató számára a Düsseldorfi rendezvényeken 2019-ben. A korábbi eseményekhez képest ez mind a kiállítók, mind a látogatók számának növekedése volt. A düsseldorfi kiállítási központ mintegy 50 vásárt rendez öt öt szakterületen: gépek, gépek és berendezések; kiskereskedelem, kereskedelem és szolgáltatások; gyógyászat és egészségügy; életmód és szépség, valamint a szabadidő.

#vesztergombipince
Home | Contact | Imprint | Conditions | Adatvédelmi szabályzat
www.vesztergombi.hu | Copyright © 2024 all rights reserved | Visitors: 664983